top of page
Cat 160H vhp (14).JPG
Cat 160H vhp (1).JPG
Caterpillar D6H 002.JPG
YUNC0002.jpg
Caterpillar 140M grader 006.JPG

Brouwer Handel Holland BV: uw partner in gebruikte bouwmachines

Brouwer Handel Holland BV is een toonaangevend bedrijf op het gebied van in- en verkoop van gebruikte bouwmachines. Met jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven in diverse sectoren over de hele wereld.

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit gebruikte bouwmachines van topmerken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Van graafmachines tot bulldozers en van heftrucks tot hoogwerkers, wij hebben het allemaal.

Wij begrijpen dat het bezorgen van uw aankoop naar een internationale locatie een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij wereldwijde bezorging aan, zodat uw machine veilig en snel op bijna elke bestemming ter wereld afgeleverd kan worden.

Ontdek meer over onze diensten en ons uitgebreide aanbod op onze website. Heeft u vragen over een specifiek product of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail.

Wilt u onze machines liever in het echt bekijken? Kom dan gerust langs voor een bezichtiging. Wij zijn op werkdagen geopend en op zaterdag zijn wij op afspraak beschikbaar. Maak snel een afspraak en laat u persoonlijk adviseren door ons deskundige team.

Home: Welkom
Home: Producten Slider
Home: Video

AANMELDEN BOUWMACHINE

Brouwer Handel Holland Bv
Zoom 36,
9231 DX
Surhuisterveen, Netherlands

Whatsapp 0031 6 31743590

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact
bottom of page